| Find me in Wonderland . | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Park DaHee .
| Subiect: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 7:26 am | |
| Deschise destul de tare ușa de la baie , reușind să o trântească și intră înăuntru , tocurile ei , lovindu - se gresia imaculată . Se privi câteva clipe în oglindă , iar apoi scoase din buzunarul blugilor pachetul de țigări din care își luă una și o aprinse . Se așeză pe marginea șirului de chiuvete , trăgând un fum nociv , pe care îl lăsă mai apoi să se împrăștie în jurul ei , privind peretele nepăsătoare . | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 7:31 am | |
| Dupa cateva minute Shinju intra in toaleta femeilor, nu era atent si nici obisnuit sa se plimbe de colo, colo pentru o mica treaba. "Cred ca am sa fac pipi aici." isi spuse in gand si intra intr-o cabina dupa iese si ofteaza scurt. - Ma simt mai bine. spuse rasufland usurat, fara sa isi dea seama ca mai e cineva in baie si a trecut pe langa ea. Se simte fum... spuse zambind | |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 7:35 am | |
| Auzi ușa unei cabine , dar nu se sfii să stingă sau să ascundă țigarea . De ce ar fi făcut - o . Își îndreptă privirea spre tânărul ce trecu pe lângă el , și ridică o sprânceană , privindu - l calmă . Tuși fals . - Din câte știam eu , nu aveam băi comune , spuse pe un ton dulce , urmărindu - l cu privirea . | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 7:40 am | |
| Isi ciufuli violent parul cand auzi acel zgomot enervant, cu privirea indreptata spre fata . Ofteaza scurt. - Paiiiii ... trebuia sa fac pipi , baia fetelor era mai aproape, si e urat sa fumezi tocmai in baie, urat. spuse zambind, parul acoperindu-i foarte usor ochii. Cand sa faca un pas corpul lui se transforma in apa, iar apa primeste o culoare mai... rosie. - Firar. revine la normal dar acel lichid ramane pe gresie. Ai facut ce cred eu ? intreaba cu o fata mirata, privind lichidul. | |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 7:47 am | |
| Își dă ochii peste cap , trecându - și lent mâna prin părul lung . Îl privi sceptică ,încă avâd sprânceana ridicată . - Crezi prost , probabil ți - ai tăiat tu venele , spuse calmă , surâzând dulce și ușr amuzată . Se dădu jos de pe chiuvete , aranjându - și maieul negru ce - l purta . | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 7:51 am | |
| De indata ce spune ca probabil si-a taiat venele, isi indreapta privirea spre mana. - Se pare ca nu, probabil mi-am taiat altceva. spuse stand pe ganduri apoi se apleaca putin si o atinge intre picioare, apoi brusc se ridica. - Dar nu esti nici uda... wooo, ciudat. ii spuse cu o fata de copil inocent. Cred ca uit ceva, mama mi-a spus acum ceva timp sa nu ating femeile in zone sensibile... ups. | |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 7:55 am | |
| Se încruntă vizibil când o atinse și îl lovi peste ceafă . - Idiotule , spuse săgetându - l cu privrea , și aruncă țigarea după ce o stinse , într - un coș de gunoi . Își privi chipul albicios în oglindă , împreunându - și buzele ușor . | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 7:58 am | |
| Isi apleaca usor capul apoi ofteaza scurt. - Dar ce am facut? o intreaba continuand sa zambeasca. Esti narcisista ? ce varsta ai ? cum te cheama ? ce iti place sa mananci ? cate kg ai ? de cand fumezi ? continua rapid cu intrebari de genul apoi se opreste brusc. Daaa... uita. spuse cu o mana la cap. | |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 8:03 am | |
| - Wow , da știu că ești tare curios , spuse și râse scurt , întorcându - se spre el . Păi să vedem . Sunt foarte narcisistă , am 18 , mă cheamă DaHee , iar de aici , nu mai zic . Mi - e lene , adăugă și îi scoase limba , amuzată . | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 8:07 am | |
| Cu un deget apuca sa ii atinga limba. - Roar, limba draguta. spuse zambind. DaHee, interesant nume... mai bine zis unic, nu am mai auzit de el. spuse ridicand din umeri. Acum cateva zile o tipa s-a sinucis in aceasta baie... siiiii, cred ca e o moda. | |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 8:16 am | |
| Îi dădu ușor peste mână , căci nu - i plăcea și clipi des din genele - i lungi și negre , ce îi încadrau cu delicatețe ochii mari de un negru - movaliu . - Momentan nu m - am săturat de viață ca să mă sinucid , deci moda nu se aplică și la mine , spuse dând din umeri . | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 8:20 am | |
| - Deci nu ai de gand sa te sinucizi ? intreaba curios in timp ce incearca sa scape din parul care il avea in ochii . Ofteaza scurt apoi se priveste oglinda, dar nu vedea mare chestie din cauza parului. "Genial sa-mi trag palme" isi spuse in gand | |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 8:30 am | |
| - Nu , nu am de gând să o fac , spuse și se așeyă din nou pe marginea chiuvetelor , legănându - și picioarele goale . Clipi de mai multe ori , fixând tavanul cu privirea , plictisită . | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 8:35 am | |
| - Tu chiar ai de gand sa stai aici in toaleta ? intreaba oftand , privind-o mai mult amuzat. "Sigur uit ceva... ceva... parca aveam ora." se gandi, in tmp ce isi ciufuli cu o mana parul. | |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 8:47 am | |
| - Neah , mă gândesc unde să merg , căci mi = a pierit cheful de ore , spuse ducându - și un deget pe buze . Se ridică din nou , mergând puțin spre ușă , auzindu - și tocurile ce făceau același zgomot ca întotdeauna . Mergi ? întrebă calmă , privindu - l cu coada ochiului . | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 8:48 am | |
| - Unde ? la ore ? nici o sansa... acum ca ma iesit din clasa, nu ma mai intorc. spuse zambind parasind incaperea. Se uita prin jur, apoi reuseste cumva sa se intoarca si sa se loveasca de perete. | |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 8:50 am | |
| Ieși din baie și începe să râdă când îl vede că se lovește de perete . - Doamne , spuse râzând . Își puse mâna pe frunte , mușcându - și buza pentru a se opri din râs . Nu mergem în clasă , plecăm de aici , adăugă mai apoi , încă având un zâmbet amuzat pe chipul albicios . | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 8:52 am | |
| - Tu razi de mine? intreaba ridicand o spranceana. Oricum nu prea conta... si unde ai vrea sa mergem ? o intreaba cu zambetul pe buze, iesind din scoala in cele din urma. | |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 8:56 am | |
| - Exact de tine , spuse amuzată și chicoti scurt , urmându - l calmă . Păi nu am nicio idee , te las pe tine să decizi , cred , adăugă , dând din umeri și privi în jur , jucându - se cu pandantivul de la gât , ce - i cădea perfect pe curbura sânilor . | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 8:58 am | |
| - Sincer nu am nici o idee, mama a zis sa las femeile inainte. spuse stand pe ganduri. Sau ceva de genul, nu imi era mama nici nu stiu ce era... deciiii alege. spuse zambind topaind de colo, colo. | |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 9:00 am | |
| - Alege un loc odată , și nu mai țopăi ca papagalii , spuse amuzată și îi scoase limba , privind mai apoi cerul Nu avea nicio idee , unde ar fi putut merge . Era prea cald pentru parc , iar la club era mult prea devreme . | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 9:05 am | |
| - Paiiii.... atunciiii.... haide cu mine. spuse zambind si o prinde de mana tragand-o dupa el. "Acum trebuie sa ma gandesc unde mergem..." isi spuse in gand, uitandu-se prin jur. | |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 9:08 am | |
| Clipi de câteva ori , urmându - l calmă , fără a spune ceva , și continuă să privească în jurul ei , analizaând atentă fecare persoană ce trecea pe lângă ei . | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 9:13 am | |
| Dupa ce se uita mai atent pe acolo observa un copac si niste persoane la ceva distanta in scurt timp o trage in aceea directie apoi o impinge usor in copac si isi lipeste corpul de al ei. - La cate persoane sunt prin jur ... nu face galagie. ii sopti apoi o musca usor de ureche. | |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . Vin Iul 08, 2011 9:27 am | |
| Tresări când o lipi de el și îl privi în ochi , destul de calmă . Ridică o sprânceană , sceptică , punându - și palmele pe pieptul lui . - Ce motiv ai avea , ca să nu fac eu gălăgie ? întrebă calmă și clipi des când o mușcă de ureche . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Find me in Wonderland . | |
| |
|
| |
| Find me in Wonderland . | |
|