| Fisa Personajului | |
|
+8Shinju Park DaHee . Cheryl von der Berg Marion Axel. Eric Suzy Megan 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Megan Admin
| Subiect: Fisa Personajului Joi Iul 07, 2011 8:09 am | |
| - Cod:
-
[center] [b]Nume:[/b] [b]Prenume:[/b] [b]Varsta:[/b] [b]Orientare Sexuala:[/b] [b]Rasa:[/b] [b]Personalitate:[/b] [b]Imagine:[/b] [/center] Rasa: Puteti fi si oameni normali, dar si alte creaturi ale intunericului. Imaginea este obligatorie.
Ultima editare efectuata de catre Megan in Joi Iul 07, 2011 10:19 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Suzy
| Subiect: Re: Fisa Personajului Joi Iul 07, 2011 10:16 am | |
| Nume:Cocke Prenume: Susan Varsta: 19 Orientare Sexuala: hetero Rasa: Demon Personalitate: Este o fire intelegatoare ce prefera sa taca si sa asculte, niciodata nu-si tradeaza prietenii, chiar daca ei in timp ii devin dusmani, poate fi si amuzanta si copilaroasa, depinde de starea in care se afla. Imagine: | |
|
| |
Megan Admin
| Subiect: Re: Fisa Personajului Joi Iul 07, 2011 10:21 am | |
| Nume:Hannigan Prenume: Megan Varsta:17 Orientare Sexuala: hetero Rasa: Inger Personalitate: Este o fire vesela si activa, uneori se comporta prea imatur, alteori prea matur. Isi schimba des personalitatea, insa in majoritatea timpului ii place sa se comporte ca un copil. Imagine: | |
|
| |
Eric
| Subiect: Re: Fisa Personajului Joi Iul 07, 2011 11:02 am | |
| Nume: Dayne Prenume: Eric Varsta: 19 Orientare Sexuala: Hetero Rasa: Demon Personalitate:Foarte direct in orice ar spune, e o fire hotarata si care nu accepta ajutorul nimanui. Se ataseaza greu de persoane dar cand intr-adevar ii place de cineva poate deveni mai nerabdator, protector, si posesiv. Imagine: | |
|
| |
Axel.
| |
| |
Marion
| Subiect: Re: Fisa Personajului Joi Iul 07, 2011 11:27 pm | |
| Nume: Schleine Prenume: Marion Ann Varsta: 18 Orientare Sexuala: Hetero Rasa: Om Personalitate: Intotdeauna ia pentru inceput o atitudine ironica, dar distanta. Este o persoana precauta, ce urasta sa greseasca, atenta la detalii, incapatanata adesea. Ii displace autoritatea, dar e adepta dreptatii oriunde si oricand. Abordeaza un stil gothic, dar adauga si putina culoare cand considera ca are nevoie. Nu e foarte complicata atunci cand nici ceilalti nu sunt. Imagine: | |
|
| |
Cheryl von der Berg
| Subiect: Re: Fisa Personajului Joi Iul 07, 2011 11:33 pm | |
| Nume: von der Berg Prenume: Cheryl Varsta: 18 ani Orientare Sexuala: Bi. Rasa: Demon Personalitate: E o fire copilaroasa, eneregica si al naibii de vioaie. Zambeste des, si atunci cand o face, o face cu drag si muulta veselie. E inteligenta si agila, uraste atunci cand cineva ii spune ce sa faca. E incapatanata, placandu' i sa faca ce doreste, cand doreste. Imagine:
| |
|
| |
Park DaHee .
| Subiect: Re: Fisa Personajului Vin Iul 08, 2011 6:10 am | |
| Nume: Park . Prenume: DaHee . Varsta: 18 . Orientare Sexuala: Bisexuală . Rasa: Vampir - demon . Personalitate: Personalitatea ei diferă în funcție de persoana cu care vorbește . Acum este dulce și drăguță , acum perversă și răutăcioasă . Imagine: | |
|
| |
Shinju
| Subiect: Re: Fisa Personajului Vin Iul 08, 2011 7:04 am | |
| Nume: Ryuusei Prenume: Shinju Varsta: 18 Orientare Sexuala: Bisexual Rasa: Mutant Personalitate: Isi schimba personalitatea in functie de persoana cu care discuta, de la copilaros la indiferent e doar un pas, calm de cele mai multe ori fiind foarte greu de enervat iar lenea e punctul lui forte, mai sunt momente cand isi aminteste ce fel de experimente au fost facute pe el iar perosnalitatea s-a devine una violenta, cruda, rece. Imagine: | |
|
| |
Kazumo
| |
| |
Izumi
| Subiect: Re: Fisa Personajului Sam Iul 09, 2011 2:16 am | |
| Nume: Hishiro Prenume: Izumi Varsta: aparent, 18 Orientare Sexuala: bi. Rasa: Jumatate inger ~ jumatate demon Personalitate: Izumi a fost mereu genul de fata care ia totul drept un simplu joc, chiar si pe cei din jurul ei. Ii place sa glumeasca si deseori viseaza cu ochii deschisi la cai verzi pe pereti. Este descurcareata, indiferent de situatie poate scapa basma curata si stie cum sa "ajunga" la inima persoanelor dragi ei. Uneori e destul de capricioasa dar incearca sa se schimbe, sau poate nu... Imagine: | |
|
| |
Darren
| Subiect: Re: Fisa Personajului Sam Iul 09, 2011 9:42 am | |
| Nume: Cashlin Prenume:Darren Varsta:20 Orientare Sexuala:Hetero Rasa:Demon Personalitate:Impulsiv... Imagine: | |
|
| |
Jade
| Subiect: Re: Fisa Personajului Sam Iul 09, 2011 10:58 am | |
| Nume:Chauncey Prenume:Jade Varsta:18 Orientare Sexuala:Hetero Rasa:Demon acvatic Personalitate:Nu are nimic stabilit / nimic hotarat, face doar ce crede ca e corect / ce crede ca e pentru ea, fiind nepasatoare de cei din jur. Imagine: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fisa Personajului | |
| |
|
| |
| Fisa Personajului | |
|