| In darkness ... or something like that | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kazumo
| Subiect: Re: In darkness ... or something like that Vin Iul 08, 2011 11:12 pm | |
| "Daca am facut ceva gresit, scuza-ma..."spuse acesta in timp ce o tinea de umeri pe fata. "Haide, putem privi si de aici luna." si Kazumo se aseaza jos, stand cu o mana pe genunchi si cu cealalta pe nisip. | |
|
| |
Marion
| Subiect: Re: In darkness ... or something like that Sam Iul 09, 2011 9:25 am | |
| M-am asezat asemeni tanarului, dar il priveam pe el, in loc sa ma bucur de magia lunii. Ii analizam trasaturile, zambind usor ironic, la fiecare noua descoperire... | |
|
| |
Kazumo
| Subiect: Re: In darkness ... or something like that Sam Iul 09, 2011 10:24 am | |
| Kazumo continua sa priveasca luna, nu se mai uita la fata. "Uite, suntem prieteni, ok? Mereu cand o sa ai nevoie de ceva imi poti spune..." si acesta zambi lasandu-si capul intr-o parte. | |
|
| |
Marion
| Subiect: Re: In darkness ... or something like that Sam Iul 09, 2011 10:29 am | |
| De ce sa fim prieteni ?
Il privesc , marindu-mi ochisorii, incercand sa ghicesc raspunsul inainte de al afla. | |
|
| |
Kazumo
| Subiect: Re: In darkness ... or something like that Sam Iul 09, 2011 10:48 am | |
| Kazumo isi puse mana dupa cap si incepu sa se scarpine, tinand un ochi intre-deschis si celalalt deschis. "Pentru ca...toti avem nevoie de prieteni si, nu stiu, eu unul vreau sa-mi fac cat mai multi prieteni..." spuse baiatul intristandu-se parca putin. "Daca nu vrei, nu ma deranjeaza..." | |
|
| |
Marion
| Subiect: Re: In darkness ... or something like that Sam Iul 09, 2011 11:55 am | |
| Bine atunci.
Spun asta si ma ridic apropiindu-ma din nou de apa marii. Eram vrajita de culoarea ei in lumina lunii... | |
|
| |
Kazumo
| Subiect: Re: In darkness ... or something like that Sam Iul 09, 2011 12:23 pm | |
| Kazumo ramase in acelasi loc simtindu-se putin vinovat... -Poate ca ar trebui sa plec... si acesta se uita in jur, plecand incet de pe mal si uitandu-se pentru ultima oara la fata care era fascinata de culoarea marii. Ne mai vedem! si acesta ii facu cu mana fiind cu spatele spre ea. | |
|
| |
Jade
| Subiect: Re: In darkness ... or something like that Sam Iul 09, 2011 12:26 pm | |
| Observand ca tanarul pleca, Jade se apropia incet de Mary, vrand sa nu o deranjeze. Tinea sa-i multumeasca pentru faptul ca o dumerise in subsol, acum ceva timp. | |
|
| |
Marion
| Subiect: Re: In darkness ... or something like that Sam Iul 09, 2011 1:06 pm | |
| Mi-am dat seama prea tarziu ca Kazumo plecase, lucru ce ma intrista, dar Jade era mai mult decat bine-venita acum... II zambesc larg, privind-o calduros. | |
|
| |
Jade
| Subiect: Re: In darkness ... or something like that Dum Iul 10, 2011 11:35 am | |
| Te deranjez ?
Ii adreseaza intrebarea fiind destul de aproape de Marion, analizand-o sumar. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In darkness ... or something like that | |
| |
|
| |
| In darkness ... or something like that | |
|